Maurits Parc / Den Haag

De statige gebouwen, de vorstelijke paleizen, de authentieke gevels. Den Haag omringt je met elegantie. In de 17de eeuw was Den Haag omringd door de Haagse grachtengordel. Aan de zeekant eindigde de stad bij de Mauritskade en het Scheveningse Veer.

Op de hoek van de Mauritskade en de Willemstraat zal het karakteristieke Maurits Parc worden gerealiseerd. Hier zullen 14 luxueuze hoogwaardige short stay appartementen worden gerealiseerd.

Omgeven door goede en gezellige restaurants, koffie- en lunchgelegenheden op loopafstand van het centrum en de fraaie paleistuinen.

Meer projecten

Louis Couperusplein / Den Haag

Het betreft een deel van het voormalige Billiton gebouw in hartje Den Haag. Het bruto vloeroppervlak van het pand betreft 4.716 m². Mutos zal het pand transformeren naar luxueuze, hoogwaardige stadsappartementen.

The Satch / Almere

‘The Satch’ is een ontwikkeling van Mutos samen met Built to Build Vastgoed. De voormalige ROC Flevoland (5.695 m² bvo) zal worden getransformeerd naar 87 huurappartementen en 58 parkeerplaatsen. Het projectplan is inhoudelijk en visueel vormgegeven conform de gebiedsvisie Louis Armstrongweg Muziekwijk Almere.

Stadsring / Amersfoort

Het representatieve kantoorgebouw ‘Willemshave’ aan de Stadsring 167-179 te Amersfoort heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van 3.620 m² en beschikt over 60 parkeerplaatsen. Op dit moment is het kantoorgebouw volledig verhuurd aan een zestal bedrijven.

Emma Parc / Zwolle

Transformatie van een markant schoolgebouw in Zwolle naar 39 hoogwaardige en moderne huurappartementen. Heerlijk wonen aan een statige laan in een markant pand in Hanzestad Zwolle, op loopafstand van het historische centrum.

Berghoeftoren / Arnhem

De Berghoeftoren is gelegen aan de noordzijde van Arnhem, grenzend aan het Sonsbeekpark op loopafstand van het levendige centrum van Arnhem. Dit voormalige kantorencomplex zal worden getransformeerd naar 24 hoogwaardige appartementen.

Singel Parc / Arnhem

Na jaren van leegstand wordt de Jansbuitensingel ontwikkeld tot statige woonsingel. Wonen in het hart van het centrum op loopafstand van het station, winkels en de leukste horeca is wonen waar het bruist  

Sieverstraat / Heerenveen

In het stadshart van Heerenveen boven de winkels was er geruime tijd leegstand, de locatie maakte het echter wel bijzonder geschikt voor bewoning. Na een ingrijpende transformatie van zowel binnen als buitenzijde bestaat het gebouw nu uit 14 moderne appartementen en twee winkels.

Rozet Parc / Arnhem

Wonen in hét culturele hart van Arnhem. Op de plek van dit voormalige hogeschoolgebouw in hartje centrum Arnhem zijn dankzij een succesvolle transformatie 37 hoogwaardige en duurzame huurappartementen ontwikkelt.

Musis Parc / Arnhem

Musis Parc is een bijzondere transformatie van een kantoorpand tot 29 hoogwaardige appartementen aan een van de mooiste singels van Arnhem centrum. Het voormalig kantoorpand ligt tegenover cultuurtempel Musis Sacrum en op steenworp afstand van het winkelcentrum en uitgaansgelegenheden.